Producten
NIEUW! Maxilift M50:
De Maxilift M50 is de beste oplossing voor iedereen die wel eens wat moet laden of lossen. Beroepsmatig of voor de hobby, de Maxilift M50 is onmisbaar en ideaal voor lichte voertuigen zoals pick-ups, aanhangwagens en bestelwagens. De Maxilift M50 is compact, licht, handig, gebruiksvriendelijk en garandeert uitstekende prestaties en betrouwbaarheid. Het eigen gewicht is 95 kg maar de Maxilift M50 kan tot wel 500 kg heffen (dat is 5x het eigen gewicht!). Een PTO op het voertuig is niet nodig en sommige versies werken zonder accu. De Maxilift M50 is in veel verschillende uitvoeringen leverbaar, van volledig handbediend tot volledig electro-hydraulisch zodat er altijd wel een Maxilift M50 is die bij u past.
Maxilift:
De Maxilift autolaadkranen zijn uitermate geschikt voor montage op een lichte bedrijfswagen zoals een chassis-cabine met open laadbak of kipper. Ze zijn compact, licht, eenvoudig te bedienen en geavanceerd. De Maxilift is leverbaar met een hefmoment van 1 tot 4 ton*meter. In deze klasse biedt Maxilift het breedste en meest gespecialiseerde programma zodat er voor iedere toepassing wel een Maxilift leverbaar is. Ook voor u is Maxilift daarom de juiste keuze.


Maxilift autolaadkranen voldoen aan de hoogste classificatie H2-B3 van de Duitse Industrienorm DIN 15018. Deze classificatie is een bewijs van kwaliteit en duurzaamheid


Maxistab:
Maxistab is een compleet programma van steunpootsets die worden toegepast bij zware autolaadkranen voor het verkrijgen van voldoende stabiliteit. De Maxistab steunpootsets zijn leverbaar in diverse varianten voor kranen van 2 tot 120 ton*meter.Cobra:
De Maxilift Cobra is een bijzonder product dat vooral in Noord- en Zuid-Amerika verkocht wordt. Deze kraan wordt daar veel toegepast op service-trucks. Tevens is deze kraan in een speciale marine uitvoering leverbaar voor maritieme toepassingen.

 

HomeProductenSpecificatiesFoto'sServiceContact

nieuw!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Next Hydraulics Benelux
Bunzinghage 84 - 5258 XD Berlicum - Nederland
Tel +31(0)73 5035900 - Fax +31(0)73 5035901
Email info@maxilift.nl